2011. október 31., hétfő

NHL 12 - PS3 - bontatlan, fóliás - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

                                                                                        ELADÓ NHL 12!
A tavalyi kiadás talán a történelem legizgalmasabb és legtartalmasabb hokiszimulátora volt, de az NHL 12 bőven tud fejleszteni nagyszerű örökségén. A javítások között élen jár az életszerű helyzetekben gazdag „ Be A Pro” karriermód, ahol a CHL alsóligából küzdheted fel magad akár egy Stanley kupáért küzdő csapat élvonalába. Mindezt vadonatúj, félelmetesen élethű fizikai rendszer egészíti ki (azon túl, hogy minden ütközés egyedi lesz, végre letarolhatod a kapusokat és betörheted a plexit is)!
PlayStation 3
Megjelenési dátum:  2011. szeptember 9.
Fejlesztő/gyártó: Electronic Arts
Kiadó: Electronic Arts
Platform: PLAYSTATION 3
Megjelenés: 2011-09-08
Kiadó/gyártó: EA
PEGI: 3+
Fejlesztő: EA Sports
Játékosok száma: 1-8
Stílus: Sport
Státusz: Készleten
Az EA Sports idén is elkalauzol minket a jégkorongozás világába és felvonultatja nekünk az NHL jelenlegi legnagyobb csillagait!
A játék még szebb mint valaha, jégkorongosaink szinte a megszólalásig megyezenek a reális változatukkal és viselkedésük is teljesen realisztikus.
Köszönhető ez, a vadonatúj Full Contact fizikai motornak, melynek köszönhetően már a plexik is törnek, a sisakok leesnek a játékos fejéről egy-egy kritikus ütközés alkalmával, vagy esetenként  akár még a kispadra is berepülhetnek egy-egy keményebb összecsapás alkalmával.
A játékba bekerült a Winter Sports Classics szabadtéri jégkorong gála is, melyen a Amerika és Kanada legnagyobb klasszis jégkorongosai játszhatnak egymással all star meccset.
Átvétel lehetséges személyesen az Őrs vezér téren vagy az Őrs Vezér tér-Gödöllői hév vonalán. Postai előreutalás után postai levélkén 450. - HUF összegért tudom elküldeni az ország bármely területére.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 06:20
. NHL 12 - PS3 - bontatlan, fóliás - Jelenlegi ára: 10 000 Ft