2011. július 17., vasárnap

AEG beépíthető sütő kerámia főzőlap + szülői felügyelet

AEG beépíthető sütő kerámia főzőlap + szülői felügyelet:
Én vagyok eladási mi tűzhely beépítése AEG Competence 5255 E kerámia főzőlap normál méretű (lásd alább). A sütő illeszkedik a különbség 60-a konyhában. Kézikönyv tartalmazza.

A kombináció működik, kivéve a digitális kijelzők az égők a főzőlap-Rand, ami részben azt mutatják, csak a fele a sütés színpadon. De az egyik látja a gombokat, hogy milyen stádiumban van főzni, csak azért, hogy nem igazán korlátozást. És ez a lemez még mindig forró, megjelenik kikapcsolása után is.

A sütő a következő funkciókkal rendelkezik:
Schnellaufeizen, konvekció, és felső Infrathermgrillen, palacsintával, bio-funkciókat (pl. a kelt tészta, elengedte, joghurt-feldolgozás vagy a szárításhoz gyümölcs), 2 sütőlapokra és lereszeljük, a visszahúzható kilincset, Versenkknöpfe a sütő-és mikrohullámú-kapcsoló gomb . Könnyen tisztítható, mert a rács, a melyik tolja a lemezeket vegye ki, igen.

A főzőlap a 4 lemez: 21 cm, 18 cm és 14,5 cm átmérőjű két alkalommal, egyenként választható 0 és 9. szint plusz automatikus főzés. A tűzhely egy szülői felügyelet és egy serpenyőben felismerés - azaz minden tányér felmelegszik, ha egy bankban rajta van (normál edények megy, hogy, hogy nem alkalmas indukciós).
Ár: 120 EUR